Jobba hos Hillside Adventure

 

Event- och aktivitets personal i Åre

 

Vi söker löpande personal med rätt attityd som kan ingå i vår ”personalpool” och är villiga att hoppa in tillfälligt och hjälpa oss vid våra olika aktiviteter och event. Det är du och din personlighet som gör en redan bra produkt fulländad och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. För att vara den vi söker skall du älska att jobba med människor och brinna för att få folk att trivas. Du bör ha egenskaper såsom glad, utåtriktad, ansvartagande, strukturerad och alltid ha säkerhetstänk i bakhuvudet. Du skall kunna ”ta folk”, ”bjuda på dig själv” och ibland ikläda dig rollen som ledare och ”stå i centrum”, men också fungera som vem som helst i en grupp. Ibland behövs bra fysik och du skall inte vara rädd för att ”ta i”. Tillsammans med oss ser du en utmaning i att leverera en produkt i toppklass och du vet att service handlar om att alltid sätta gästen och dennes upplevelse i första rummet.

 

Vi erbjuder ett roligt och varierande jobb tillsammans med ett glatt gäng där din insats värderas otroligt högt. Arbetstiden är oregelbunden och till största del förlagd utomhus. Vi arbetar med marknadsmässig timlön samt i vissa förekommande fall provision.

 

Din personlighet och inställning är som sagt det viktigaste men har du sedan tidigare likande erfarenheter från turism, aktiviteter eller event ses detta som ett plus. Har du utbildning inom området som kan relateras till arbetsuppgifterna värderas detta också högt men är inget krav. Andra meriter som beaktas är körkort, skoterbevis, sjukvårdsutbildning, flera språk samt om du jobbat i Åre eller fjällen tidigare. Du får gärna ha flera jobb samtidigt eller kanske studera.

 

 Välkommen med din ansökan eller frågor!

 

Maila till info@hillsideadventure.se

 

 

 

 

 

hillside adventure ab © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use

www.hillsideadventure.se